Bli medlem i Lule Volley

Utöver möjligheter till träning får du som medlem också en tävlingslicens för Volleyboll och Beachvolley. I licensen ingår en försäkring för skador under träning och tävling som börjar gälla vid betalning av medlemsavgiften.
Mer om medlemmars rättigheter och föreningens övriga bestämmelser finns att läsa i stadgarna.

Medlemsavgiften för 2018 är 250:- för juniorer (födda 2000 och senare) och 400:- för seniorer.
Avgiften betalas in till Lule Volleys bankgiro 266-2484. Alternativt kan du swisha avgiften till Lule Volleys swishnummer 1235111851. Kom ihåg att märka betalningen så att den kan identifieras.

Utöver möjligheter till träning och tävling har du som medlem i Lule Volley också:
  • rätt att delta i föreningens alla aktiviteter
  • rösträtt på årsmötet
  • tillgång till bl.a. e-post- och SMS-utskick under sommaren för beachspel
  • bilder och film från tävlingar och träningar samt
  • senaste nytt i klubben under hela året.

Vad funderar du över? Javisst ska du bli medlem och stödja vår förening och stärka volleybollen i norr!

Så här gör du för att bli medlem:

1. Fyll i din medlemsansökan.

2. När du har gjort det är dina personuppgifter registrerade hos oss och du kan då betala in angiven summa på BG 266-2484 eller Swisha till vårt swishnummer 1235111851. Märk betalningen med ditt namn så den kan identifieras av oss.

3. När ansökan har behandlats skickas en bekräftelse till den angivna mejladressen.

Välkommen som medlem i Lule Volley!

Uppdaterad: 06 MAJ 2018 11:43

- Lule Volleys sponsorer -