Krishanteringsplan

Krishanteringsplanens syfte är

• att skapa en beredskap inför oväntade allvarliga händelser för att minimera risken för kaos och att händelsen förvärras.
  • att omhänderta dem som drabbats av olyckor eller andra allvarliga händelser så effektivt och humant som möjligt.
  • att motverka stress för inblandade.
  • att genom snabbt och tydligt agerande minimera risken för spekulationer.
  • att stödja föreningens krisgrupp och dess resurspersoner i arbetet med att hjälpa medlemmarna.

Krisgruppen bör kontaktas när en olycka eller annan allvarlig händels inträffar. I Lule Volley består krisgruppen f.n. av

• Johan E. Bengtsson This is a mailto link>, 070-173 1000
  • Conny Lundkvist, 070-697 2983
  • Lars Sundkvist, 070-844 3910

Krisgruppen kan snabbt mobilisera de resurspersoner som situationen kräver, och besluta om åtgärder i samråd med de närmast berörda.

Kontakter med massmedia ska ske via ordförande eller den som krisgruppen utser för att minimera risken för motstridiga eller vilseledande uppgifter.

På undersidorna finns checklistor.

Uppdaterad: 27 SEP 2011 13:20 Skribent: Johan E. Bengtsson

- Lule Volleys sponsorer -