Hoppa till sidans innehåll

Finesser


Förutom att se Lule Volleys aktiviteter på hemsidan finns det flera finesser med Google Kalender. För att komma åt dessa behöver du ett Google-konto att logga in med på https://www.google.com/calendar?hl=sv.

 

Skapa Google-konto

Om du inte har ett Google-konto går du till https://www.google.com/calendar?hl=sv och klickar på knappen för att skapa ett konto; "Skapa ett konto". På följande sida fyller du i din mejladress och väljer ett lösenord. Nedanför finns ytterligare några fält att fylla i innan du klickar på knappen för att skapa ditt nya konto.

 

Visa flera kalendrar

I din personliga Google Kalender kan du välja att visa andra kalendrar, t ex Lule Volleys kalender. På kalendersidan här på Lule Volleys hemsida finns en knapp i nedre högra hörnet av kalenderrutan, "+ Google Kalender", som automatiskt lägger till den i din lista av andra kalendrar. Du kan även lägga till kompisars kalendrar (om de medger det) eller andra offentliga kalendrar.

 

Automatiska påminnelser

När du lagt till Lule Volleys kalender i din lista kan du välja att få påminnelser inför de inbokade aktiviteterna. Detta görs i inställningarna för Lule Volleys kalender. Påminnelser kan skickas som mejl, men även som SMS till din mobiltelefon. SMS-funktionen kan till exempel vara bra för att inte missa strandspel under semestern då du kanske inte kollar webben och läser mejlen så ofta.

 

I din mobil

Android
När du lagt till Lule Volleys kalender i din Google Kalender, dyker händelserna automatiskt upp i Appen för Google Kalender i din mobil.

iPhone
Om du använder iCal (standardkalendern i iPhone) så kan du lägga till Lule Volleys kalender via den här länken: https://www.google.com/calendar/ical/mn5jftvek0ah4b5ptetug9skq4%40group.calendar.google.com/public/basic.ics

Uppdaterad: 15 OKT 2012 15:45 Skribent: Per Danvind

- Lule Volleys sponsorer - 

 

Visit Luleå

 


 

 


 

  

 

Mobilapp Turneringsassistenten

Postadress:
Lule Volley - Volleyboll
C/o Peter Andersson, Hällbruksgatan 3
97435 Luleå

Kontakt:
Tel: +46730245836
E-post: This is a mailto link

Se all info